Op zaterdag 11 maart 2023 is het mogelijk om mijn workshop HOE BEZORG JE KLEUTERS EEN SUPERSTART te volgen in Veenendaal.

 

Schrijf je hiervoor in bij WSK, de Werk-Steungroep Kleuteronderwijs:

https://wsk-kleuteronderwijs.nl/

 

Hieronder lees je waar ik het inhoudelijk over ga hebben.

Worstel jij af en toe ook met de gedachten hoe je je het beste kan opstellen in een onderwijssysteem waarbij presteren en administreren de norm is? Zou je liever willen werken met een onderwijsvorm waarbij het de norm is om je te richten op boeiend en op maatgericht onderwijs voor kleuters? Dan zit je bij deze workshop op de juiste plek.

Want hoe zorg je eigenlijk voor een superstart in jouw groep? En wat is dan de basis van goed kleuteronderwijs? Hoe krijg je zicht op ontwikkelingsprocessen en ontwikkelingsfasen? Wat is daarvoor nodig en wat juist niet?

Het antwoord zit niet in de zoveelste verandering van buitenaf, maar vraagt om enkele competenties van jezelf. Tenminste als je dat graag zou willen. Want als je iets wil veranderen ben je zelf aan zet.

Na de workshop zal het voor jou veel helderder zijn op welke facetten je zou kunnen letten. Deze, en ook andere vragen worden helder gemaakt in mijn workshop “Superstart”.